OSAScoach

Bent u onder behandeling bij een arts voor OSAS met een CPAP? Wij vinden het belangrijk dat u als patiënt inzicht krijgt en grip houdt op uw eigen behandeling en voortgang.

Daarom zijn wij aangesloten bij de e-health module OSAScoachontwikkeld door de afdeling longziekten van het Franciscus Gasthuis & Vlietland in Rotterdam in samenwerking met Curavista. Slaapapneu Service kan u aanmelden voor dit hulpmiddel voor de communicatie tussen patiënt en zorgverlener, waarna u altijd en overal uw persoonlijk dossier rondom uw behandeling bij de hand hebt. Voor aanmelden kunt u mailen naar osascoach@slaapapneuservice.nl.

Persoonlijke begeleiding op maat

Via OSAScoach kan de medisch specialist u begeleiden in uw behandeling. Samen bepaalt u de behandeling en welke doelen voor u belangrijk zijn. Denk hierbij aan het weer goed kunnen slapen, fit voelen, niet meer overdag in slaap vallen. In de loop van weken geeft u als patiënt aan hoe het gaat.

In OSAScoach houdt u bij hoe het met uw klachten gaat. In de eerste maand is dit wat vaker, later in de behandeling is dit één keer per kwartaal. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen door te gaan met de regelmatige registratie.

Informatie over uw CPAP - Kennisbank

Hoe neem ik mijn CPAP mee op reis? Hoe maak ik deze schoon? Zijn er verschillen tussen maskers? Deze en andere vragen zijn  terug te vinden in de e-module in de Kennisbank of kunt u stellen aan uw behandelend arts via een e-consult.

Hoe start u met de OSAScoach?

Na aanmelding voor de e-health module door het secretariaat van Slaapapneu Service, kunt u op via de volgende stappen starten:

  1. Download Gezondheidsmeter app, voer uw inloggegevens in en kies uw eigen 5 cijferige code.
  2. Klik op “Gegevens toevoegen“ en vul het formulier in wat klaarstaat.
  3.  Klik op “Voortgang”. Na invullen komt uw grafiek in beeld.


De e-module is ook te gebruiken via de computer.

Meer informatie leest u in de brochure of op de website van Gezondheidsmeter.nl.

E-mailen
Bellen
Info